Epulz reclame Waalwijk

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ook gevonden worden op internet?

Als onderneming of organisatie is het belangrijk dat (potentiële) klanten u makkelijk weten vinden op internet. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is daarbij cruciaal om maximaal rendement te halen uit de website. Zoekmachineoptimalisatie bestaat uit een reeks onderdelen en activiteiten die ieder een afzonderlijke rol spelen in de uiteindelijke positionering van uw website(s) binnen de zoekmachines.

Indexatie en monitoring
Om gevonden te worden binnen belangrijke zoekmachines, zoals o.a. Google, Yahoo en Bing, melden wij elke website standaard aan bij de meest gebruikte zoekmachines. Hierdoor wordt de website al snel geïndexeerd en binnen de zoekmachines opgenomen. Daarnaast worden deze resultaten binnen de zoekmachines nauwlettend in de gaten gehouden om een maximaal resultaat te kunnen blijven waarborgen.

Zoektermen of trefwoorden
Door vooraf relevante zoektermen en/of zoekcombinaties te bepalen die belangrijk zijn binnen uw branche of doelgroep ontstaat er al een concreet beeld welke trefwoorden relevant zijn binnen uw website. Om vervolgens resultaat te halen uit deze zoektermen dient rekening gehouden te worden met zowel de structuur, webdesign, tekst(opmaak) als diverse technieken binnen de website. Per klant bepalen wij exact wat de beste aanpak en strategie is om efficiënt en doelgericht resultaat te boeken.

Pagerank
Naast een optimaal verzorgde inhoud en structuur binnen een website, is een hoge pagerank waardering een belangrijke rol van betekenis. Deze waardering wordt door zoekmachines automatisch bepaald, afhankelijk van diverse factoren. Een hogere notering heeft tot gevolg dat u makkelijker naar bovenkomt binnen de organische zoekresultaten (gratis resultaten) dan uw concurrenten die een lage notering hebben.

Mocht u meer willen weten of interesse hebben in een (vrijblijvend) gesprek, neem dan contact met ons op.

Websites portfolio

Epulz reclame Waalwijk

Epulz reclame
St. Antoniusstraat 53
5144 AB  Waalwijk (NL)

tel.: +31 (0) 416 747 147
e-mail: info@epulz.nl

KvK-nr: 60909080
BTW-nr: NL001.785.477B91

  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en ontwikkelingen van Epulz reclame?