Epulz reclame Waalwijk

Webdesign & Re-styling website

Wij ontwerpen graag een re-styling van de huidige website

Heeft u een bestaande website en bent u toe aan een frisse, nieuwe look? Ook dan is Epulz u graag van dienst! Samen met u kijken we graag naar mogelijkheden voor vernieuwing, zowel in het ontwerp als in de functionaliteiten.

Meegaan met ontwikkelingen
Het internet is en blijft volop in ontwikkeling. Of het nu gaan om nieuwe technologieën waarmee websites uitgerust kunnen worden of functionaliteiten die aan browsers worden toegevoegd. Epulz ontwerpt altijd websites conform W3C standaarden, wat betekent dat webapplicaties op alle gangbare besturingssystemen en browsers goed functioneren. Dit om uiteraard te voorkomen dat bezoekers uw website niet goed kunnen gebruiken.

Epulz is verder continue op zoek naar nieuwe technologieën waarmee websites kunnen worden uitgerust. Heeft u behoefte aan locatiegebonden informatie, wilt u gebruik maken van camerafuncties van tablets of mobiele telefoons? Wij helpen u graag met het doorontwikkelen van uw website.

Nieuwe platformen
Vormgeving van websites is een vak apart. De laatste jaren is mobiel internet enorm opgekomen, waardoor de behoefte aan geschikte websites voor deze nieuwe platformen toegenomen is. Een website wordt namelijk vaak ontworpen vanuit de aanname dat de bezoeker via een computer of laptop de applicatie bekijkt. Dit terwijl tegenwoordig veel mensen via tablets, mobiele telefoons of zelfs televisies uw website bezoeken. Epulz zorgt er graag voor dat u website ook op deze nieuwe platformen toegankelijk is. 

Websites portfolio

Epulz reclame Waalwijk

Epulz reclame
St. Antoniusstraat 53
5144 AB  Waalwijk (NL)

tel.: +31 (0) 416 747 147
e-mail: info@epulz.nl

KvK-nr: 60909080
BTW-nr: NL001.785.477B91

  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en ontwikkelingen van Epulz reclame?