Epulz reclame Waalwijk

Open-source (CMS)

Volledig onafhankelijk met open-Source

De wereld van ICT en het internet veranderd continue. Waar in de eerste periode het internet in principe net als televisie een push medium was (d.w.z. dat aanbieders van informatie en software bepaalden wat bezoekers konden), is het inmiddels met de opkomst van web 2.0 steeds meer een pull medium.

Hierdoor is de internet populatie sterker geworden en het medium internet toegangelijker voor een breder publiek. Bedrijven als Google en Facebook zijn voornamelijk succesvol omdat ze bijzonder goede producten maken die uitstekend aansluiten bij de wensen van een grote doelgroep. Waar Microsoft in eerste instantie het monopolie op de softwaremarkt had, wordt dit nu steeds meer overgenomen door open-source initiatieven die door de gemeenschap zelf worden ontwikkeld.

Open-source betekent simpelweg dat de broncode van software of webapplicaties vrijgegeven is. De afgelopen vijf jaar zijn er enorm veel nieuwe initiatieven opgekomen, bijvoorbeeld Open Office of Linux maar ook Android voor mobiele telefoons. Op het gebied van webdevelopment zijn hiervoor ook verschillende uitstekende alternatieven ontwikkeld. Voorbeelden zijn content management systemen (CMS) als Drupal, WordPress en Joomla.

Heeft u interesse in meer informatie of over welke mogelijkheden open-source software uw bedrijf kan bieden, neem dan contact op met sales@epulz.nl.  

Websites portfolio

Epulz reclame Waalwijk

Epulz reclame
St. Antoniusstraat 53
5144 AB  Waalwijk (NL)

tel.: +31 (0) 416 747 147
e-mail: info@epulz.nl

KvK-nr: 60909080
BTW-nr: NL001.785.477B91

  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en ontwikkelingen van Epulz reclame?