Epulz reclame Waalwijk

Content Management Systeem (CMS)

Bespaar op de kosten en onderhoud zelf uw website

Een content management systeem is een webapplicatie waarmee een website op een eenvoudige wijze kan worden onderhouden. Zelfs voor mensen met zeer geringe technische kennis is het simpel om aanpassingen te doen, documenten te publiceren of een complete webwinkels te managen.

Standaard functionaliteiten van een CMS zijn het beheren van teksten, gebruikers en media in een afgesloten omgeving achter de website. Daarnaast is het mogelijk om een bezoeker extra toegang te geven door middel van het aanmaken van een account, waarmee het mogelijk is om bijvoorbeeld aankopen of inschrijvingen te doen die persoongebonden zijn. 

Databasegestuurd
Een CMS is altijd databasegestuurd. Met een database wordt u in staat gesteld om gegevens digitaal op te slaan. Hierdoor is het mogelijk om deze gegevens dynamisch aan te bieden of te bewerken via uw website of -applicatie.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan productinformatie, tijdsgebonden informatie of data die via formulieren wordt opgeslagen.

Bij het ontwikkelen van een website of -applicatie is het van cruciaal belang dat aan de benodigde voorwaarden omtrent databasemanagement en ondersteunde programmeertalen wordt voldaan. Epulz beoordeelt deze technische specificaties altijd voorafgaand aan een opdracht.

Open-source
Op het internet zijn verschillende grote gemeenschappen bezig met het ontwikkelen van open-source producten. Deze producten zijn niet-commercieel, wat betekent dat de gebruiker het recht heeft om de broncode vrij te bewerken en aan te passen zonder dat daarvoor licenties nodig zijn. Epulz maakt bij voorkeur gebruik van deze producten, enerzijds omdat daardoor een diversiteit aan subproducten ontwikkeld worden en anderzijds omdat de technologie steeds meegroeit met de behoeftes in de markt.

Extra functionaliteiten
Heeft uw bedrijf behoefte aan een online community? Of zelfs een complete webshop? In vrijwel alle CMS gemeenschappen zijn open-source applicaties beschikbaar die aansluiten bij uw wensen. Is dat niet het geval of geeft u de voorkeur aan maatwerk? Epulz maakt het graag voor u mogelijk.

Voorbeelden van extra functies zijn:

 • Webwinkel / webshop
 • Toegankelijke online communities / profielbeheer
 • Uitgebreide formulieren of enquêtes
 • Meertalige ondersteuning
 • Foto- of videoalbums
 • Chat of andere vorm van webcare
 • Ondersteuning voor mobiele apparatuur (Android, iOS)
 • Sociale media integratie (Facebook login, like buttons, etc.)
 • Customer Relation Management (interne server of webbased)
 • Project Management Systemen (interne server of webbased)

Staat uw gewenste functionaliteit niet aangegeven? Informeer dan meteen vrijblijvend naar andere mogelijkheden via sales@epulz.nl.

Websites portfolio

Epulz reclame Waalwijk

Epulz reclame
St. Antoniusstraat 53
5144 AB  Waalwijk (NL)

tel.: +31 (0) 416 747 147
e-mail: info@epulz.nl

KvK-nr: 60909080
BTW-nr: NL001.785.477B91

 • Nieuwsbrief ontvangen?

  Op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en ontwikkelingen van Epulz reclame?