Epulz reclame Waalwijk

Een brede expertise

Kennis van multimediale platformen

De ontwikkelingen op het gebied van multimedia gaan razendsnel. Nog geen 10 jaar geleden werd de eerste mobiele telefoon met een camera uitgerust. Nu praten we over Google Glass en hybride apps. Epulz innoveert mee met de markt en helpt u graag met het ontwikkelen van al uw multimediale producten.

Multimedia
Epulz heeft professionele kennis van traditionele communicatiemiddelen zoals folders, banners en brochures. Het ontwerpen van deze producten is wezenlijk anders dan modernere middelen zoals websites of applicaties. Het grote verschil zit hem in de interactie, een folder kun je alleen omslaan terwijl een website reageert op basis van keuzes die je maakt.

Verschillende platformen
Het is ook nog geen 10 jaar geleden dat we alleen nog maar applicaties op computers gebruikten. Schermen hadden lage resoluties en sensoren waren hooguit een toetsenbord of een muis.

Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone en vaak ook nog een laptop of tablet. Daarop moeten ontwikkelaars anticiperen, dat wil zeggen er zowel rekening mee houden in het ontwerp als in de techniek. Een applicatie moet hetzelfde functioneren en visualiseren op Android, Windows, iOS en Linux. Of het scherm nu horizontaal, vertikaal, 3, 5 of 40 inch is. 

Vandaar dat wij ons per definitie commiteren aan open standaarden zoals W3C en daar bij voorkeur gebruik van maken middels open source software. Kortom, Epulz is een bedrijf dat de verbinding legt tussen de oude wereld en de nieuwe, ook voor uw organisatie!

 

 

Epulz reclame Waalwijk

Epulz reclame
St. Antoniusstraat 53
5144 AB  Waalwijk (NL)

tel.: +31 (0) 416 747 147
e-mail: info@epulz.nl

KvK-nr: 60909080
BTW-nr: NL001.785.477B91

  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en ontwikkelingen van Epulz reclame?